Διαμερισματα Venetiko

Δίπλα στο φημισμένο Ενετικό Κάστρο, στη Παλαιά Χώρα Νάξου

Τα Διαμερίσματα Venetiko βρίσκονται δίπλα ακριβώς στο φημισμένο Ενετικό Κάστρο της Νάξου σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον όπου δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων και μηχανών. Το σημείο αυτό της Χώρας είναι στην πραγματικότητα μία μεσαιωνική πόλη η οποία χτίστηκε το 1207 και διατηρείται έως σήμερα στην αρχική της μορφή.

VenetikoAccommodation Naxos Greece

Πρόκειται για ένα group παραδοσιακών διαμερισμάτων, όπου το παλαιότερο κτίριο πιθανολογείται ότι χρονολογείται από το 1566 όταν το τμήμα αυτό της πόλης πρωτοκατοικήθηκε.

Τα διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με παραδοσιακό τρόπο και το όλο περιβάλλον θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι πραγματικά βρίσκεστε στο νησί.

Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν κλιματιστικό.

Έχουν το μοναδικό προνόμιο, τμήματα της αρχαίας πόλης της Νάξου που χρονολογούνται στην 2η χιλιετία π.χ. και στο 800 π.χ. ανακαλύφτηκαν εδώ και ευρήματα διατηρούνται και παρουσιάζονται κάτω από ένα προστατευτικό γυαλί στο διαμέρισμα 3.

Τύποι Δωματίων

Μονόκλινο δωμάτιο

Μονόκλινο , με ένα διπλό κρεβάτι, καφετιέρα, ψυγείο, επίπεδη τηλεόραση.

Single RoomVenetiko Apartments
Στούντιο

Όμορφα δωμάτια με ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, καναπέ κρεβάτι, κουζίνα, ψυγείο. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 3 επισκέπτες.

StudioStudio
Διαμερίσματα

Διαμερίσματα με 2 δωμάτια που διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι, δύο καναπέ κρεβάτι. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 επισκέπτες.

ApartmentApartment

Ένας ιδιαίτερος χώρος

Venetiko
Venetiko